Keni dhimbje gjatë menstruacioneve? Zgjidhjen e keni në shtëpi

2017-07-26 në ora 20:21

Të gjithë vuajmë nga dhimbjet menstruale, dikush më shumë e dikush më pak, por ato janë të pashmangshme.

Një zgjidhje shumë e mirë për ne janë antibiotikët e ndryshëm, edhe pse të gjithë e dimë që ato mund të kenë efekte anësore.

Për këtë arsye, për të shmangur efektet anësore që mund të kemi nga ilaçet, në ndihmë na vijnë disa mënyra tradicionale, që nuk janë të dëmshme për shëndetin tonë, por edhe na ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve të barkut, fryrjen dhe luhatjet e humorit, ku një prej tyre është dhe çaji me lëng qepe.