Këshilla të gjinekologes për secilën nënë në pritje

2018-07-25 në ora 09:52

Kur jeni shtatzënë duket se të gjithë kanë ndonjë këshillë për ju ose mendim e çfarë është më mirë e çfarë jo për shtatzëninë dhe lindjen.

Me kaq shumë zëra që ju përshpërisin, është vështirë ‘të preni përmes zhurmës’.

Kështu që juve ju mbetet të shkoni në burimin më të besueshëm, të saktë këshillat e të cilëve vërtetë mund t’i përdorni, përcjell Gazeta Shneta.

Këto janë këshillat që një gjinekologe ka për të gjitha gratë që presin të bëhen nëna:

– Duhet të pranoni se ju jeni duke e bërë këtë gjë të mrekullueshme – po krijoni një jetë.
– Besojini gjinekologut ose mamisë
– Merrni pjesë në përkujdesjet para lindjes.
– Përvetësoni këtë kohë të ndryshimeve.
– Largoni pritshmëritë për eksperiencën e lindjes.
– Mos i kërkoni përgjigjet në internet.
– Lini gjërat të shkojnë rrjedhshëm.
– Mos u frikësoni, ju do t’ia dilni./gazetashneta

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.