Çfarë gjërash duhet të merrni në spital para lindjes?

2017-01-21 në ora 09:51

Kur të jeni afër terminit të lindjes, por ndoshta edhe lindjes së parakohshme, është mirë që ju që tani të përgatitni çantën tuaj të lindjes.

Në të duhet të vendosni gjësendet që do t’iu duhen në spital. Për t’iu dhënë sqarime rreth çantës mund ta shikoni videon e mëposhtme të mamisë me përvojë ndërkombëtare, bashkëpunëtore e Gazeta Shneta, Razije Musa xhiruar nga emisioni Familja Ime në Klan Kosova.

Ndryshe, Musa është mami e licensuar në Britani të Madhe dhe ka qenë pjesë e Maternitetit të Londrës.