Këtë lloj masazhi, duhet ta dijë çdo nënë! (VIDEO)

2017-07-16 në ora 18:50

Në këtë video udhëzuese të masazhimit të bebes kur ajo ndjen dhimbje barkut, mamija rezidente Lara Basini, tregon mënyrën më të mirë për ta qetësuar dhe lehtësuar dhimbjen e barkut tek fëmija, duke e përdorur teknikën “Tigri në pemë”.

“Tigri në pemë” është një lloj masazhi që bëhet më së miri në fund të rutinës tuaj. Përdorni cilëndo që mendoni se është më e rehatshme, merreni beben në një nga krahët tuaj dhe vendoseni pikërisht në krah, në pjesën e barkut, transmeton Gazeta Shneta.

Kjo do t’ju japë sigurinë e fëmijës suaj dhe do t’i lejojë që të shtrihen edhe në barkun e tyre, gjë që me të vërtetë mund t’i ndihmojë ata të heqin qafe çdo shqetësim.

Pastaj duke përdorur dorën tuaj, masazhoni shpinën e tyre me lëvizje në drejtim të akrepave të orës për rreth 10-20 sekonda.

Shikojeni videon për më shumë detaje./Gazeta Shneta/