Me këtë recetë mund t’i largoni qimet në fytyrë për 15 minuta

2017-03-11 në ora 20:54

Largimi i qimeve të padëshiruara nga fytyra kurrë nuk ka qenë më i lehtë dhe kjo falë vetëm dy përbërësve.

Për të arritur një gjë të tillë ju duhet vetëm qumësht dhe gjelatnë.

Përzini 1 porcion gjelatinë në 2 porcione qumësht. Përzini të dy përbërësit mirë dhe vendosni në mikrovalë për 15 sekonda, shkruan Express.

Aplikoni maskën në tërë fytyrën tuaj duke aplikuar 2-3 shtresa nga kjo maskë. Lëreni të thahet plotësisht dhe më pas largojeni nga fytyra.

Krejt kjo procedurë merr afro 15 minuta kohë dhe rezultatet janë të mahnitshme.