Këto gjëra që njerëzit nuk ju tregojnë për metodën in vitro

2018-02-02 në ora 10:36

Kur shikoj prapa, ajo ishte dështimi i parë i IVF-së që ishte më i vështiri për t’u kuptuar.

Pasi secila prej tre IVF-ve të tjera nuk rezultuan me një shtatzëni, gjeta veten gjithnjë e më shumë të dëshpëruar, vetëm për të pasur një fëmijë, natyrisht.

Ekziston një presion i madh tek gratë në shoqërinë tonë që të bëhen nëna dhe nuk ishte përjashtim edhe për këtë nënë.

Pika e pestë dhe e fundit e fertilitetit na solli vajzën tonë, pas raundit të dytë të përdorimit të vezëve nga donatori, transmeton Gazeta Shneta.

Është e mahnitshme, që sasia e presionit tek gratë që duan të bëhen nëna është shumë i madhë.

Gjithçka ishte e varur nga të pasurit një fëmijë, edhe këndvështrimi i njerëzve, që të bëjnë presion indirekt që të kesh një fëmijë.

Prandaj, kjo nënë vetëm që të ndihet e plotë, përdori një sasi të madhe të parave vetëm që të bëhej nënë.

Por rezultati i kësaj nëne tregon se në fakt ky perceptim për gratë që pa fëmijë nuk janë të plota është plotësisht i gabuar.

Prandaj, thotë në fund që vetëm dëshiroja ta dija që në fillim, se jo medoemos duhet të bëhesh nënë./Gazeta Shneta/