Këto shërbime ofrohen në Spitalin Italian të Syrit në Prishtinë

2022-01-08 në ora 10:22

Spitali Italian i Syrit eshte koncepti me i ri i klinikes oftalmologjike ne Kosove! Bashkimi i vlerave, eksperiencave dhe metodave Europiane me teknologjine me te fundit.

Qëllimi ynë kryesor është të ofrojmë përsosmëri në kujdesin e syve për pacientët e të gjitha moshave duke kombinuar ekspertizën mjekësore dhe teknologjinë e përparuar me një angazhim për vëmendjen personale dhe shërbimin ndaj pacientit.

Më poshtë lexoni listën e plotë të shërbimeve që ofron Spitali Italian i Syrit:

DIAGNOSTIFIKIM

Kombinimi i pajisjeve manuale me ato më  moderne për diagnostifikim, planifikim, operim dhe shërim.

OFTALMOLOGJI PEDIATRIKE

Përkujdesi më i lartë për pacientët tanë të vegjël nga lindja e deri në moshë madhore.

HEQJE E DIOPTRISË

Pajisjet më  të avancuara laserike të heqjes së dioptrisë Touch-less, pa prekje të syrit

KATRAKT

Trajtimi i kataraktës/perdes së syrit me metodat më moderne Europiane.

LENTET FAKIKE

Heqja e dioptrive ku intervenimi me lazer është i pamundur.

GLAUKOMA

Trajtimi i sëmundjes kryesore përgjegjëse të verbimit të syrit me metoda bashkohore.

KORNEA

Trajtimi dhe rregullimi i gërvishtjeve korneale, Keratoconus dhe Astigmatismus Irregularis, deri në shërim.

RETINA

Pjesa më delikate e syrit meriton vetëm pajisjet më të avancuara dhe doktorët më të mirë specialist.

TRAJTIMET KIRURGJIKE

Kombinimi i pajisjeve manuale me ato më moderne për diagnostifikim, planifikim, operim dhe shërim

Për më shumë informacion apo për të caktuar një termin na kontaktoni:

📲 +383 48808810

Adresa: Rruga Ferid Curri, Prishtinë

Artikull i sponsorizuar