KFOR-i amerikan mirënjohje për Spitalin Amerikan për shërbimet mjekësore

2020-10-27 në ora 20:23

Kontigjenti amerikan i KFOR-it në Kosovë e ka shpërblyer Spitalin Amerikan në Kosovë me mirënjohje për shërbimet e stafit të këtij institucioni shëndetësor për ushtarët amerikanë.

“Sot pranuam me kënaqësi çertifikatat e mirënjohjes nga ana e kontigjentit Amerikan, pjesë e KFOR. Këto çertifikata, ju dorëzuan drejtorit te spitalit Amerikan Kosove Z.Igli Larashi nga CSM David Garduque  dhe LTC Ëalsh Kenneth për shërbimet e ofruara nga Spitali Amerikan në Prishtinë”, thuhet në njoftim.

Kjo nuk është hera e parë që KFOR-i dhe institucione tjera ndërkombëtare në Kosovë shprehin mirënjohjen e tyre për stafin mjekësor të Spitalit Amerikan në Kosovë. /Gazeta Shneta/

Sot pranuam me kënaqësi çertifikatat e mirënjohjes nga ana e kontigjentit Amerikan, pjesë e KFOR. Këto çertifikata, ju…

Posted by Spitali Amerikan – American Hospital Kosova on Tuesday, October 27, 2020