Koshi i shtëpisë mban erë të keqe? Ja si ta pastroni atë me një përbërës të thjeshtë

2017-10-29 në ora 17:59

Nëse edhe ju keni një kosh mbeturinash në kuzhinën tuaj atëherë jeni në artikullin e duhur. Kjo pasi pjesa më e madhe kanë një shqetësim të përbashkët: “Erën e keqe”.

Sot ne ju propozojmë një mënyrë të thjeshtë për ta pastruar atë:

Mjafton të keni vetëm pak qymyr. Po, po qymyr.

Vendosni disa copa të tilla në fund të koshit tuaj dhe do të shikoni që shumë shpejt aroma e pakëndshme do të eliminohet!