Kujdes, nëse keni rrjedhje vaginale me këtë ngjyrë rrezikoni abortin

2018-05-31 në ora 20:07

Rrjedhja vaginale tek gratë është mjaft prezente sidomos gjatë periudhës së shtatzënisë, por si ndikon tek fëmija juaj, a është në rrezik apo është normale?

Shumë shtatzëni nuk kanë ndonjë rrezik për abort, pavarësisht rrjedhjeve të vaiginës.

Ndonjëherë, megjithatë, diktimi mund të jetë një shenjë e diçkaje më serioze, siç është dështimi. Kjo është arsyeja pse gjithmonë është mirë t’i tregoni maminë ose mjeku nëse keni ndonjë lloj gjakderdhjeje vaginale, edhe nëse ndalet, transmeton Gazeta Shneta.

Nëse gjakderdhja sinjalizoi një abort, ju do të zhvilloni dhimbje barku, si dhe gjakderdhja zakonisht do të bëhet më e rëndë. Më shpesh, megjithatë ose gjakderdhja e lehtë ndalet vetvetiu dhe vazhdon shtatzënia.

Gjakderdhja e lehtë do të rezultojë të jetë jo më shumë se një pengesë shqetësuese në shtatzëninë tuaj, që së shpejti do të mund të vendosni prapa jush./Gazeta Shneta/