Ky ushtrim vaginal do t’ua lehtësojë dhimbjen gjatë lindjes (Video)

2017-06-13 në ora 19:13

A keni dëgjuar ndonjëherë për shtrirjen vaginale? E pra tani sapo dëgjuat! Dhe një video e postuar nga Gentle Birth ju tregon gjithçka që ju duhet të dini rreth saj … 

Termi ‘vagina e shtrirë’ del të jetë e mjaftueshme për të bërë që çdo grua të zmbrapset nga ky ushtrim, transmeton Gazeta Shneta.

Por kanali YouTube, Gentle Birth, po e përdor atë për të ndihmuar në përgatitjen e grave për lindje dhe për lehtësimin që ofron . Edhe pse kjo është diçka që ne përpiqemi me të gjitha fuqitë të mos mendojmë për të … kjo do të ndodhë

Pse të mos e bëni lindjen pak më pak të dhimbshme?

Dr Gowri Motha, obstetriste dhe krijuese e metodës ‘Gentle Birth’, ka mundësuar që përmes një video t’i tregoj grave se si ato mund të arrijnë në mënyrë të sigurtë këtë ushtrim./Gazeta Shneta/