Lajani dhëmbët foshnjës sipas kësaj metode, metodat tjera mund t’ia marrin jetën

2017-11-05 në ora 17:18

Larja e dhëmbëve të foshnjës është një procedurë jo e lehtë për nënat.

Duke e ditur se foshnjat nuk janë të vetëdijshme rreth higjienës së gojës dhe larjes së dhëmbëve, është mirë që të ofrohet kujdes gjatë pastrimit të dhëmbëve të tyre, shkruan Gazeta Shneta

Megjithatë, jo secila metodë preferohet për larjen e dhëmbëve.

Shërbimi Shëndetësor Ndërkombtar ka ngarkuar një video në Youtube, e cila tregon metodën më të përshtatshme për larjen e dhëmbëve.

Metoda është rekomanduar nga një mjeke me shumë eksperiencë./Gazeta Shneta/