Lëvizja e organeve të brendshme në trupin e nënës gjatë shtatzënisë

2017-02-24 në ora 19:47

A e keni menduar ndonjëherë se si ka mundësi që brenda trupit tuaj të rritet një bebe e cila mund të peshojë deri në 5-6 kg?

Mitra juaj e ka mundësinë që të mbajë brenda bebën tuaj duke u zgjeruar me kalimin e javëve për t’i ofruar asaj komoditet.

E, në këtë proces, nuk kalojnë shumë mirë organet e brendshme të trupit të secilës nënë.

Rritja e bebës shkakton presion, veçanërisht në organet përreth, duke ç’rregulluar funksionalitetin normal.

Kjo është arsyeja pse keni dhimbje në shtyllën e kurrizit e urinim të shpeshtë – presioni nga fshikzën urinare.

Videoja më poshtë tregon më qartë ndryshimin dhe lëvizjen e organeve gjatë shtatzënisë. /Gazeta Shneta/

Lëvizja e organeve të brendshme në trupin e nënës gjatë shtatzënisë!TAG shoqën që po e përjeton shtatzëninë!

Posted by Këshilla për shtatzënat – Gazeta Shneta on 12.06.2016