Mark Zuckerberg dëshiron të eliminojë të gjitha ekranet nga jeta juaj përmes syzeve të veçanta

2017-04-18 në ora 19:50

Nëse themeluesi i rrjetit social ‘Facebook’ Mark Zuckerberg fut në funksionin planin e tij madhështorë , ju kurrë nuk do të keni nevojë të bleni pajisje me ekran.

Në vend të kësaj, ju do të përdorni një palë syze të veçanta (AR) ose madje edhe lente që në të ardhmen ju të keni përmbajtje digjitale në krye të çdo sipërfaqeje shkruan Business Insider, transmeton Gazeta Shneta.

“Ne të gjithë e dimë se ku duam që kjo të marrë fund,” tha Zuckerberg gjatë fjalimit. “Ne të gjithë duam syze ose përfundimisht lentet që duken dhe ndjehen normale, duke vendosur të gjitha llojet e informacionit dhe objekteve digjitale në krye të botës reale”./Gazeta Shneta/