Mënyra si i mbani duart me partnerin tregon për lidhjen tuaj (Foto)

2017-05-25 në ora 13:49

Nëse ndonjëherë keni qenë në dashuri, e dini se sa mirë ndjehesh kur ecni dorë për dore me njeriun që doni më së shumti në botë?

Ndoshta ju nuk e vëreni por ky veprim i vogël tregon shumë për lidhjen tuaj dhe momentin se ku jeni si çift.

Më poshtë janë disa shpjegim se çfarë nënkupton për lidhjen tuaj mënyra se si i mbani duart me partnerin tuaj, transmeton Klan Kosova.

1. Në qoftë se ju mbani duart në këtë mënyrë, kjo do të thotë se lidhja juaj është e bazuar në dashuri, por jo në pasion. Kjo gjithashtu tregon se kushdo që vë dorën nën tjetrën ka një personalitet të fortë, shpesh merr iniciativë, dhe merr vendimet.

2. Gishtat e ndërlidhur simbolizojnë pasion dhe një lidhje të fortë mes dy njerëzve. Kur mbani duart kështu, është e rëndësishme që të dy prej jush të mbani dorën e personit tjetër në mënyrë të vendosur. Kjo nuk është një shenjë e mirë në qoftë se njëri nga ju mban duart tuaja në mënyrë të relaksuar.

3. Ky lloj i mbajtjes së duarve do të thotë se të dy keni prioritet pavarësinë tuaj. Çifte të tilla e di se si të respektojnë hapësirën e njëri-tjetrit dhe privatësinë. Ajo gjithashtu mund të tregojë se çifti po kalon një moment delikat kur njëri nga të dy ndjen nevojën për të qenë vetëm miq.

4. Në qoftë se ju përdorni “përforcim” nga ana tjetër, kjo zakonisht do të thotë se gjërat mes juve dy janë serioze. Për fat të keq, kjo nuk është gjithmonë një shenjë pozitive: ajo gjithashtu mund të thotë që ju jeni duke u kthyer në  një partner posesiv.

5. Kjo mbajtje e duarve përdoret shpesh kur një çift po ndjek një ngjarje sociale. Megjithatë, në qoftë se ata mbajnë duart në këtë mënyrë çdo ditë do të thotë se ata kërkojnë mbrojtje ose ndjehen pak të pasigurt në marrëdhëniet e tyre./Gazeta Express/