Mjekimi ASTO i bajameve (krenikëve) bëhet në këtë klinikë në Prishtinë

2020-11-30 në ora 10:38

Në Klinikën “Ylli” në Prishtinë e cila udhëhiqet nga Prof. Luljeta Ahmetaj, bëhet mjekimi ASTO i bajameve ose të njohura ndryshe si krenikët.

Klinika Alergji Astma “Ylli”,  gjithashtu diagnostikon dhe trajton te gjitha semundjet alergjike:

Alergjenet:

– Pluhuri shtepiak ( Akarienet)

– Polenet ( te gjitha llojet)

– Barërat ( Ilaçet)

– Insektet e llojllojshme

– Te gjitha llojet e Ushqimeve

– Si dhe me sukses 100% behet mjekimi i ASTO ( Bajamet- Kreniket)

Klinika “Alergji Astma Ylli” në Prishtinë është poashtu i licencuar edhe laboratori për testime serologjike nga Ministria e Shëndetësisë.

Shërbimi i testimit serologjik në këtë klinikë ofrohet me çmim vetëm 10 euro për mbi tre persona.

Testi me saktësi maksimale për imunoglobulinat IgG dhe IgM, del me rezultat brenda 10 minutave dhe rezultati pranohet nga të gjitha vendet.

Shërbimi i testimit ofrohet me termin në kontaktin: 044-309-306 ose përmes faqes në Facebook të cilën mund ta gjeni duke klikuar KËTU.

 

Artikull i sponsorizuar