Ndalova së ushqyeri pas orës 7 të mbrëmjes, ja çfarë ndodhi

2017-04-13 në ora 18:55

“Unë jam mirë gjatë gjithë ditës dhe pastaj demonët e urisë më dalin në mbrëmje. Kështu që vendosa të provoja dhe të mos haja dy orë para shtratit për një muaj të tërë për të parë se çfarë do të ndodhte. Sfida, për mua, ishte  koha ime e hershme e gjumit, e cila kërkonte shumë sakrifica, por isha e vendosur!”

“Unë në përgjithësi ha darkë me fëmijët rreth orës gjashtë të mbrëmjes, kështu që për eksperimentin tim të ri u sigurova që të gjithë ndërprerjmë ushqimin në ora 7-të. Jam përpjekur të mos ha ëmbëlsirat pas vaktit të darkës, kështu që në vend të kësaj unë ha ndonjë frut apo ndoshta djathë për t’i dhënë fund vaktin tim.” shkruan Women’s Health, transmeton gazetashneta.

“Isha në gjendje ta ndërpreja së ngrënit jashtë dhe ushqimet ‘fast-food’, gjendje kjo në të cilën unë ndihem krenare dhe e konsideroj si arritje të madhe.”

“Të gjithë familjes kjo metodë ju kaloj në rutinë. Së bashku ne pas vaktit të darkës lajmë dhëmbët, lexojmë libra dhe shkojmë në shtrat në orare të caktuara.” rrëfehet ajo, duke e shquar këtë ndryshim në familje si sukses tjetër./Gazeta Shneta/