Sa shpesh duhet t’i lajmë pantallonat tona?

2017-04-13 në ora 18:58

Le të bëhemi të sinqertë, ne mund të kalojmë javë pa larë xhinse. A kanë mundësi ato të bëhen me baktere dhe mikrobe?

Pastrimi mund të bëjë që veshja të përkeqësohet më shpejt, veçanërisht ato të pambukut. Mikroflora (baktere) mund të transferohet nga lëkura në rroba, por ju nuk duhet të shqetësoheni për ato mikrobe, pasi që pjesa më e madhe e tyre vijnë nga lëkura, prandaj nuk janë të dëmshme shkruan Women’s Health, transmeton Gazeta Shneta.

Efekti më i keq i anës së mos-larjes së xhinseve është era, prandaj përdorni hundën tuaj për t’ju treguar se kur është koha t’i futni në lavatriçe. Disa njerëz mund të kalojnë gjashtë muaj ose më shumë duke mos i larë ato.

Në rast nëse e aplikoni këtë metodë, preferohet që xhinset të futën në një dollap ku ka vrima, me qëllim të ajrosjes së tyre./Gazeta Shneta/