Në cilin muaj ka lindur beba juaj? Secili muaj tregon personalitete të ndryshme

2017-05-21 në ora 14:24

Në paragrafët në vijim, ne kemi përgatitur nga secili muaj një personalitet të ndryshëm për secilin fëmijë.

Janari

E bukur/ i bukur. I pëlqen të veshet mirë. Mërzitet lehtë. Rrallë shfaq emocione. Merr kohë për t’u rikuperuar kur lëndohet. Sensitiv/e. Kokëfortë.

Shkurti

Mendimet abstrakte. E dashuron realitetin dhe abstrakten. Inteligjent/e. Ndryshon personalitetet. Atraktiv/e. Temperament. I/e qetë, i/e turpshëm/me. I determinuar për t’i arritur qëllimet. I pëlqen agresiviteti.

Marsi

Personalitet atraktiv. I/e bukur. I/e turpshëm/me. I/e sinqertë dhe dashamirës/e. I/e besueshëm/me. Lehtë zemërohet. I/e vëmendshëm/me.

Prilli

I/e sjellshëm/me dhe i/e lehtë për të bërë kompromis. Qesharak/e. Kokëfortë. Shumë llafazan/e. I/e qetë. Dashamirës. Shqetësohet për detajet. Besnik/e. Është i/e mirë në punën në grup. I zgjuar. Pëlqen sportin, muzikën dhe udhëtimin.

Maji

Kokëfortë dhe zemërgur. Vullnetar/e dhe shumë i/e motivuar. Mendime të mprehta. Zemërohet lehtë. Tërheq të tjerët dhe do vëmendjen. Ka ndjenja të thella. I/e turpshëm/me me gjininë e kundërt. Pëlqen literaturën dhe artet. Pëlqen udhëtimet. Nuk pëlqen të qëndrojë në shtëpi.

Qershori

Personalitet të mirë dhe kënaqësi absolute kur gjendet përreth tjerëve. I pëlqen të bëjë miq të rinj. Ka shije në zgjedhjen e filmave, dhe ndoshta ndonjë ditë, do të bëhet aktor/e i/e famshëm/me.

Korriku

I/e fshehtë. Vështirë të kuptohet. I/e qetë, as nuk ngazëllohet as nuk ngurtësohet. Krenohet me veten. Lëndohet lehtë. E urren hakmarrjen. I kujdesshëm ndaj të tjerëve. Këshillon të tjerët në momentë të vështira. Nuk i pëlqen të ketë shoqëri të madhe.

Gushti

Personalitet dalës. Ndërmerr rreziqet. Dëshiron vëmendje të madhe. Nuk ka vetëkontroll. I/e dashtur. Ka vetëbesim të madh. I/e zhurmshëm/me. Shumë hakmarrës/e. E do muzikën. Misterioz/e.

Shtatori

Aktiv/e dhe dinamik/e. Vendimmarrës dhe nxitues në vendime. Atraktiv/e. Mentalitet të fortë. Dëshiron vëmendje të madhe. Diplomat/e. Ngushëllues/e, miqësor/e dhe zgjidhës i problemeve të të tjerëve. E don udhëtimin dhe eksplorimin.

Tetori

I pëlqen të bisedoj. I do ata që e dojnë. Dëshiron që të jetë në qendër të vëmendjes. Bukuri të brendshme dhe fizike. Gënjen, por nuk shtiret. I pëlqen të bëjë shumë miq. I/e vetëdijshëm/me. Jashtëzakonisht të mençur.

Nëntori

Besnik/e. Shumë pasionant. I/e egër në disa momente. Din si të argëtohet. Misterioze. Gjithkush tërhiqet nga bukuria e brendshme dhe personaliteti i pavarur i tyre. Mund ta përmbajë vetën e tyre. Shumë i/e mençur.

Dhjetori

Besnik/e dhe bujar/e. E lehtë për të biseduar, shumë i/e vështirë për t’u kuptuar. Ambicioz/e, influecioz nëpër organizime. Kanë ide të shumta. Shumë bisedues. E do muzikën. Lëndohet lehtë.