Nënat po rrezikojnë kordonin e kërthizës me këtë veprim gjatë shtatzënisë

2018-02-04 në ora 07:20

Pa marrë parasysh sa lëvizni ose pozicioni i trupit tuaj gjatë periudhës së shtatzënisë, kjo në të shumtën e rasteve nuk përbën një rrezik potencial.

Por, mbase kjo është diçka e vlefshme, për shkak se nuk preferohet që nënat gjatë kësaj periudhe të arrijnë gjërat në rafte të larta, transmeton Gazeta Shneta.

Apo që të pastrojnë shtëpinë në vende ku nuk mund t’i arrijnë nga gjatësia e tyre, pasi mund të jetë sfilitëse për nënën.

Sidoqoftë, një kordon rreth qafës së foshnjës nuk është diçka që patjetër duhet të shqetësoheni për të.

Shumë prej foshnjave lindin me kordonin e kërthizës të mbështjellur rreth qafës së tyre dhe zakonisht merr vetëm një çast që mjeku ta nxjerr nga barku.

Por, gjithsesi nëse keni bërë punë të rënda apo keni pasur zgjatje më shumë se zakonisht dhe keni probleme shëndetësore, atëherë konsultohuni me mjekun tuaj./Gazeta Shneta/