Nëse flini me sytjena gjatë natës, kjo mund të jetë hera e fundit që e bëni këtë gjë

2018-05-31 në ora 19:20

Kjo është një gjë që tregon për gratë që pas një dite të punës ato në mbrëmje heqin sytjenat ose duke bërë gjërat gati ose kur të dalin jashtë me miq.

Por ka ndonjë rast kur mund të harrojmë, dhe të mos i heqim fare sytjenat, kjo është gjëja e fundit që mund të vijë në mendje kur keni për të dalur me miqtë, transmeton Gazeta Shneta.

Ndërsa ka disa që flasin për faktin se sytjenat nuk janë të mira për shëndetin tuaj, ju mund të merrni një frymë thellë dhe të relaksoheni. Nuk ka dëshmi se veshja e një palë sytjenave është e dëmshme. Shumë njerëz shqetësohen gjithashtu për lidhjen midis gjumit dhe kancerit të gjirit, por një studim i vitit 2014 i kryer në Qendrën e Hulumtimit të Kancerit të Fred Hutchinson në Seattle zbuloi se nuk kishte lidhje.

Sipas revistës së Shëndetit të Grave, studimi zbuloi se “asnjë aspekt i veshjes së rrobave nuk kishte ndonjë lidhje me kancerin e gjirit”. Pra, nëse dëshironi të shkoni për të fjetur me sytjena, mos u shqetësoni, është krejtësisht normale dhe e sigurt./Gazeta Shneta/