Nga momenti i konceptimit deri në lindje, të përfshira në katër minuta (VIDEO)

2017-07-21 në ora 08:32

Zonja dhe zotërinj, mirësevini në animacionin më epik të shtatzënisë.

Një fonogram orkestral shfaq skenat në të cilat kalon foshnja prej momentit të konceptimit, e deri në lindje.

Në video do të ndiqni se si spermatozoidet kalojnë në një peisazh të brendshëm të mitrës dhe se si njëri nga ta variojë në qelizën vezë dhe ta fekondojë atë.

Ndiqeni videon, për më shumë pamje të tilla./Gazeta Shneta/