Një mesazh frymëzues për të gjitha femrat që do bëhen nëna së shpejti

2018-01-13 në ora 20:45

Një grua, pas përvojave të shumta të lindjes, ka vendosur të shkruajë një letër për gratë që po presin fëmijë, transmeton Gazeta Shneta.

“Mos iu frikësoni lindjes. E di që historitë e treguara në lidhje me lindjen shpeshherë janë të frikshme. E di se nëse veproni dhe frikësoheni si unë, nuk do të dilni e gjallë nga lindja. Lindja është një fjalë e frikshme. Nënat udhëtojnë në një botë tjetër për ta marrë një shpirt dhe për ta futur në trupin të cilin e bartin në barkun e tyre.

Është normale që të kesh frikë nga lindja, është normale që të shqetësoheni për veten dhe beben tuaj. Njerëzit janë specia e vetme që dyshojnë në lidhje me aftësinë e të lindurit.

Megjithatë, as format e lindjes nuk duhet të jenë paragjykuese. Nuk ka asgjë të keqe që të lindësh me prerje cezariane. Gjithashtu, as lindja në formë natyrale. Gratë mund të lindin kudo: në spital, në banjë, apo madje edhe në rrugë.

Injorojini njerëzit që flasin negativisht me gjëra për të cilat nuk ia kanë idenë!

Gratë shtatzëna pasi të lindin, e meritojnë të festojnë, me të vetmën arsye se kanë mbajtur një fëmijë në bark për 9 muaj rresht.”/Gazeta Shneta/