Njihuni me ndryshimet që mund të keni në javën e 39’të të shtatzënisë suaj

2022-06-17 në ora 21:41

Java e 39-të e shtatzënisë suaj mund të karakterizohet me shqetësime, dhimbje dhe kontraktime të cilat do t’ju përgaditin për lindje.

Gjatë javës së 39-të të shtatzënisë, foshnja do të arrijë madhësinë dhe peshën e tij të lindjes shkruan Parenting.FirstCry, trasnmeton Gazeta Shneta.

Në këtë fazë, truri i foshnjës ende po zhvillohet dhe kjo shkallë e zhvillimit do të vazhdojë për tre vitet fillestare.

Në anën tjetër, foshnja gjithashtu do të ketë grumbulluar yndyrë të mjaftueshme trupore që do ta ndihmojë atë / ajo të mbetet i ngrohtë pas lindjes;

Poashtu, ushqyesit dhe antitrupat vazhdojnë t’i furnizohen foshnjës nga plazma e nënës, e cila do t’i ndihmojë foshnjës të luftojë kundër çdo sëmundjeje.

Përvec ndryshimeve pozitive te foshnja, edhe gratë shtatzëna do të kenë shtrëngim të mitrës dhe presion në rajonin e legenit./Gazeta Shneta/