Pa pilula e kondomë: Me këtë pajisje bëni seks pa frikën e mbetjes shtatzënë

2017-03-28 në ora 08:44

Seksi për femra nuk do të jetë më i njëjtë, do të jetë shumë më i mirë.

Kjo falë një pajisje të re e cila do të dalë zyrtarisht në treg në vitin 2018, transmeton Gazeta Shneta.

Shumë femra kanë frikë dhe nuk mund të shijojnë në maksimum marrëdhëniet seksuale të pambrojtuara, pasi mendja ju shkon te shtatzënia e padëshiruar.

Me mikro-çipin e ri të prodhuesit ‘Microchips Inc’, femrat do ta dinë kohën e duhur kur të kenë seks të pambrojtur.

Ky çip do të instalohet brenda lëkurës së femrës, në pjesën e poshtme të abdomenit dhe do të lëshojë në baza ditore 30 mg levonorgestela për t’iu mbrojtur nga shtatzënia.

Me një prekje butoni, ju mund të keni marrëdhënie seksuale të relakusara. /Gazeta Shneta/