Pajisja e cila mundëson studimin e qelizave përmes ‘smartfonit’

2017-04-12 në ora 14:04

Kjo pajisje fillimisht ishte një mikroskop i modelit të vjetër, e cila zakonisht përdoret nëpër spitale dhe laboratore.

Modifikimi i mikroskopit të vjetër arriti të nxjerrë një pajisje mjaftë sofistikuese.

Kjo pajisje ofron pamjen e qelizave në rezolucion high-definition shkruan Sciencedaily, transmeton gazetashneta.

“Modifikimin e pajisjes mund ta bëjnë në mënyrë të lehtë, varësisht nga specifikat e përdoruesit” tregon Johan Krueger./Gazeta Shneta/