Përse disa njerëz i kanë vetullat e bashkuara?

2017-02-24 në ora 21:48

Sigurisht që në ditët e sotme është e vështirë të dallosh se si i ka vetullat, qepikët a sytë, njëri apo tjetri, sepse bëhen modifikime të të gjitha llojeve por nuk po përpiqmi të zbulojmë se sa prej jush i kanë të tilla; ai që i ka, i ka dhe do përpiqet të kuptoj përse, pa qenë nevoja t’ia tregoj tjetrit.

Bëjnë mirë që i pastrojnë dhe lënë ‘rrugë të lirë’ ndarëse mes dy vetullave por ka disa shpjegime lidhur me këtë. Që nuk është standard bukurie kjo është e ditur, madje mund të themi krejt të kundërtën.

Thuhet se është çështje gjenetike por interpretimet e tjera, përtej kësaj, thonë se ata që i kanë vetullat e bashkuara nuk do kenë jetë të thjeshtë, vetëm nëse nuk transferohen në Tagjikistan sepse atje është tipar bukurie dhe shumë njerëz do të donin t’i kishin. /living/