Prof. Ass. Dr. Venera Berisha Muharremi

Endokrinologe

Poliklinika Endomedica

Prof. Ass. Dr. Venera Berisha-Muharremi është themeluese e Poliklinikës Endomedica me seli në Prishtinë, që filloi punën në vitin 2014.

Profesoresha e parë dhe e vetme specialiste e Mjekësisë Interne, Endokrinologjisë dhe Diabetologjisë në Katedrën e Mjekësisë Interne në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës.

Subspecialistja e parë e Endokrinologjisë në Republikën e Kosovës.

Në periudhën trevjeçare 2018-2021 ka qenë dhe Drejtore e Klinikës Endokrinologjike në QKUK, për çka është shpërblyer me vlerësim maksimal si menaxhere e suksesshme!

Prof. Ass. Dr. Venera Berisha-Muharremi ka doktoruar në Universitetin e Zagrebit ku edhe ka kryer një pjesë të subspecializimit për Endokrinologji, për të vazhduar dhe pjesën tjetër të subspecializimit të Endokrinologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Shkupit!

Ka qëndruar në Universitetin e Oxfordit në Britani të Madhe për tu specializuar për ,,Teaching Evidence Based Medicine" apo Mësimdhënje të Mjekësisë së Bazuar në Dëshmi.

Ka qëndruar dhe në shumë Qendra tjera Universitare Boterisht të njohura për trajnime e avancime profesionale dhe akademike ndër të cilat duhet përmendur trajnimet në lëmi të Diabetologjisë në Universitetin Perugia në Itali, trajnimin për Menagjimin e Shërbimeve Shëndetësore në MASHAV Carmel Training Center në Izrael dhe shumë të tjera.

Duke u bërë dhe anëtare e Shoqatës Mjekësore Britanike të Laserit, sjell risitë për herë të parë në Kosovë, njohurite Britanike pë trajtimin mjekësorë të gjëndrës tiroide me laser.

Prof. Venera punon në Fakultetin e Mjekësisë, në Universitetin e Prishtinës që nga viti 2004. Së pari si asistente në Katedren e Anatomisë e pastaj në atë të Mjekesisë Interne ku edhe vazhdon te punoj por nga viti 2017 në cilesinë e profesoreshës!

Ka publikime të shumta si monografi në shtëpi botuese gjermane dhe abstarkte e punime në Konferenca dhe revista ndërkombëtare.

Është e martuar dhe nënë e dy vajzave!

Tel: 045 960 666

Email: [email protected]

Social: Facebook

POSTIMET

Në rubrikën “Mjeku i Javës” në Gazetën Shneta kësaj radhe vjen  Prof.ass.Dr. Venera Berisha-Muharremi. Dr. Venera është specialiste e mjekësisë interne, endokrinologjisë dhe diabetologjisë. Ajo ka treguar se si të menaxhohet diabeti në këto temperatura të larta. Shkruan Prof.ass.Dr. Venera Berisha-Muharremi Si të menaxhoni diabetin në këto temperatura të larta…

Më shumë

Shkruan: Prof. Dr. Venera Berisha – Muharremi Ramazani është muaji për pastrimin fizik dhe shpirtëror për besimtarët myslimanë, në muajin e nëntë të kalendarit hënor islamik, i cili shënohet nga devotshmëria, dhembshuria dhe vetëkontrolli. Përderisa është e detyrueshme për çdo mysliman të agjërojë, ata që vuajnë nga sëmundje dhe shëndet…

Më shumë

Endokrinologia dhe ish-drejtoresha e Klinikës së Endokrinologjisë Prof. Venera Berisha-Muharremi, po merr pjesë në një trajnim të organizuar në Izrael nga Ministria e Punëve të Jashtme. Muharremi-Berisha është pjesëmarrëse e trajnimit me temën “Menaxhimi i shërbimeve shëndetësore në kohë të krizave”. “Jemi shumë të nderuar të jemi nikoqir i një…

Më shumë