Pse duhet ta përdorim ngrohësin e ushqimit dhe sterilizuesin me avull

2022-08-01 në ora 16:43

Një produkt që mund ta ngrohni ushqimin apo qumështin për foshnjën tuaj, dhe po ashtu ta steriziloni shpejt, ju ofron komoditet.

Arsyejet pse shumë nëna e pëlqejnë:

✅Ky është një produkt funksional siguron eliminimin e shpejtë të bakterieve në temperatura shumë të larta me sterilizim të avullit, dhe gjithashtu ndihmon në përgatitjen në temperatura të përshtatshme të  ushqimit të pëlqyer të foshnjës , varësisht nëse është qumësht apo formulë.

✅Përveç këtyre, struktura e tij e vogël dhe kompakte rrit përdoshmërinë e produktit kudo dhe ofron mundësinë të përdoret në çdo kohë.

mundësinë të përdoret në çdo kohë.

Karakteristikat e ngrohësit dixhital për ushqim dhe sterizlizuesit me avull

✅Ngrohës për shishe

✅Ngrohës për ushqim dhe qumësht

✅Sterlizues me avull

✅Ka karakteristika të rregullojë temperaturën

✅Ka një ekran dixhital

Porosit produktet duke na 👇

📞+383 49 999 926

📍Rr.Gjergj Balsha – Prishtinë.