Raporti i Gjinekologjisë për lindjet e bebeve gjatë ditës së djeshme

2017-04-05 në ora 08:50

Në klinikën e Gjinekologjisë gjatë ditës së djeshme kanë ardhur në jetë 20 bebe.

Kësaj radhe, numri i djemve dhe vajzave është i barabartë 10 me 10, raporton Gazeta Shneta.

11 nëna kanë lindur me prerje cezariane sipas raportit.

Ndërsa 10 gra janë bërë nëna për herë të parë. /Gazeta Shneta/