Roli i partnerit gjatë lindjes, ja çfarë sugjerojnë mjekët

2018-03-15 në ora 21:21

Roli i një partneri të lindjes është që t’ju japë mbështetje praktike dhe emocionale kur jeni duke lindur.

Ka shumë përfitime për të patur një partner të lindjes dhe mamitë e obstetrët inkurajohen që të marrin partnerët e tyre dhe t’i përfshijnë në lindje, transmeton Gazeta Shneta.

Nëse partneri juaj në lindje bën një punë të mirë, mund të keni një lindje më të lehtë dhe të shkurtër.

Mamitë zakonisht i japin mbështetje të madhe grave para lindjes dhe gjatë procesit të lindjes.

Zakonisht ato personifikohen si ndihmueset më të mëdha dhe që i japin siguri nënave gjatë lindjes.

Flisni për të gjitha shqetësimet tuaja me një obstetër apo mami para se të futeni në sallën e lindjes./Gazeta Shneta/