Sa lartë mund ta çojë kokën një bebe 3-4 javëshe?

2017-04-13 në ora 13:40

Deri në fund të muajit bebja juaj me siguri do të jetë në gjendje ta ngrejë dhe mbajë kokën e tij lart dyshemesë lehtësisht, për një periudhë të shkurtër të kohës, kur ju e leni atë të shtrirë në bark.

Deri në këtë kohë disa foshnja mund t’i ngrenë kokat për 45 shkallë dhe ka disa të cilat madje mund ta ngrenë kokën deri në 90 shkallë.

Ju mund të vëreni se foshnja juaj bën zhurma tjera përveç qarjes, mbase edhe tinguj të ngjashëm me atë të pëllumbave!

Nëse jeni me fat, ju mund ta shihni buzëqeshjen e bukur të bebes për të parën herë gjatë muajit të parë.