Seks gjatë shtatzënisë: Pozitat që preferohen dhe ato që ndalohen

2018-03-25 në ora 10:26

Pozicioni ideal është atëherë kur nuk vë presion mbi barkun tuaj dhe ju lejon të kontrolloni thellësinë e depërtimit.

Disa pozicione të seksit që mund të gjeni më shumë rehati në këtë fazë përfshijnë:

Hyrja anësore, e cila nuk përfshinë peshën në barkun tuaj dhe depërtimin e cekët.

Gruaja në krye, kur ka kontroll mbi procesin.

Hyrja nga pas: Nëse jeni gjunjëzuar mbi një shtrat, karrige apo divan, ulur në prehër të partnerit tuaj ose duke qëndruar në këmbë ose duke i vendosur duart mbi mur.

Pozicionet e seksit për të shmangur: Megjithëse asnjë pozitë nuk është teknikisht e pasigurt, disa gra nuk e pëlqejnë ndjenjën e depërtimit të thellë, transmeton Gazeta Shneta.

Shumë gra shtatzëna vuajnë nga hemorroidet për shkak të baktereve në vaginë.

Së fundmi, një shënim për seksin oral: Është mirë të bëni seks oral gjatë çdo tremujori të shtatzënisë./Gazeta Shneta/