Shpikjet që lehtësojnë rritjen e fëmijëve (FOTO)

2017-05-02 në ora 15:37

Kohë më parë, të qenit prind ishte e vështirë, mungesa e shumë gjërave që janë sot, nuk ishin.

Por, falë koleksionit të gjerë të pajisjeve të reja në treg, nënat dhe baballarët e rinj e kanë më të lehtë se kurrë më parë t’i rrisin fëmijët, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë ju sjellim disa risi që mund t’i përdorni në të ardhmen e që këto mjete të zgjuara ju ndihmojnë shumë.

Baby Carrier Hoodie

Rocking Chair And Cradle In One

Baby Food Dispensing Spoon

Booster Seat

Portable Baby Crib You Can Attach To Your Bed

Bikes That Double As Strollers

Super Compact Stroller

Bed For New Parents