Shtatzënë në të 9-tin muaj në plazh, çfarë i ndodhë asaj pasi ulet do t’iu lë pa mend! (Video)

2017-05-27 në ora 15:20

Nicole ishte 9 muajshe shtatzënë por vendosi të shkonte në plazh në një ditë të nxehtë. E veshur në bikini, vajza u vendos në një karrige dhe u ekspozua në diell duke shikuar valët, kur papritmas shoqja e saj fillon t’i bëj video, transmeton Gazeta Shneta.

Ndërsa zonjat biseduan për ngazëllimin e Nicole lidhur me lindjen e ardhshme, fëmija i saj i palindur u bë shumë aktiv dhe në mënyrë të dukshme duke filluar në anën e djathtë të stomakut të saj.

Foshnja dukej se po lëvizte krahët dhe kokën së bashku me goditje të vazhdueshme. Sjellja konsiderohet normale në shtatzëninë e vonshme, e sidomos në ditët që çojnë në lindje.

Shikoni videon për më tëpër: