Si t’a lani beben tuaj në banjë (Video)

2017-04-22 në ora 20:20

Larja e fëmijës suaj mund të jetë një kohë e mrekullueshme për afërsinë dhe lidhjen. Por mund të jetë me të vërtetë e frikshme për të. Sigurohuni që të mbani veshjet tuaja të larjes me rroba dhe rroba të pastra në mënyrë që fëmija të mos ndjehet i vetmuar në banjë.

Pasi të keni këto gjëra të paraqitura këtu janë disa këshilla të tjera për të mbajtur në mend:
Mbani ujin e ngrohtë

Shumica e prindërve e bëjnë ujin shumë të ftohtë, sepse i frikësohen ujit shumë të nxehtë. Mbani temperaturën të ngrohtë. Bëni testin e rrezikut nëse është shumë nxehtë me dorën tuaj.

Mbajeni foshnjen e mbuluar

Kur e fusnifëmijën tuaj në ujë, sigurohuni që trupi i tyre të zhytet plotësisht deri tek shpatullat e tyre. Pastaj, vendosni një peshqir dore ose një pëlhurë të fytyrës mbi trupin e foshnjës për t’i mbajtur ato të ngrohta gjatë larjes.
Nga fytyra në këmbë

Lani butësisht fytyrën e fëmijës suaj me ujë dhe pastaj shkoni drejt këmbëve të tyre. Mos harroni të hapni duart e tyre të vogla dhe t’i jepni shuplakat e tyre një pastrim të mirë gjatë larjes.