Spitali i Pejës: Qindra pacientë kërkuan ndihmë në emergjencë

2019-07-03 në ora 07:51

Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës gjatë ditës së djeshme kanë kërkuar ndihmë 239 pacientë.

Prej tyre 31 janë hospitalizuar për trajtim të mëtutjeshëm. 304 pacientë kanë kryer analiza dhe 8 operacione janë kryer gjatë ditës së djeshme.

Kanë qenë 3 lindje, 1 normale dhe 2 me prerje cezariane. Kanë lindur 3 foshnje, 2 të gjinisë mashkullore dhe 1 e gjinisë femërore. /Gazeta Shneta/