Të brendshmet e rrezikshme që gratë duhet të shmangin, sipas gjinekologes

2018-02-07 në ora 16:28

Lloji i të brendshmeve që gratë veshin mund të kenë ndërlikime serioze në shëndetin e tyre, zbuloi një gjinekologe.

Ndonëse gjinisë femërore mund t’i pëlqejë veshja e llojit të brendshmeve “lingerie”, gjinekologia këshillon që të mos i vishni ato në baza ditore, transmeton Gazeta Shneta.

Daily Star Online arriti ta intervistojë gjinekologen Dr Anne Henderson, për të mësuar më shumë në lidhje me këtë.

Dr Henderson këshilloi: “Qëndroni në të brendshme të pambukut natyral në qoftë se jeni më të prira për erë të rëndë vaginale dhe infeksione të tjera , si dhe konsideroni përdorimin e mbrojtjes sanitare organike të pambukut.”

“Kjo lidhet me një rrezik më të ulët të acarimit të lëkurës dhe disa gra raportojnë më pak infeksione vaginale dhe perioda më të lehta për shkak të mungesës së kimikateve dhe përpunimit në këto produkte.”

Për të shmangur ndonjë nga këto gjendje shëndetësore, është më mirë të ndërroni stilet e të brendshmeve që ju vishni./Gazeta Shneta/