Të gjitha gratë që nuk kanë fëmijë duhet ta lexojnë këtë lajm

2017-03-29 në ora 21:03

Problemet e shtatzënisë janë shndërruar në një nga problemet më të mëdha sociale në trojet shqiptare.

Ndryshimet sociale, përdorimi i duhanit, drogës dhe ushqimi jo-cilësor kanë ndikuar në shumë gra që të kenë problem mbetjen shtatzënë, shkruan Gazeta Shneta.

E, për t’iu ndihmuar nënave shqiptare rreth këtij aspekti, nga Gjermania në Kosovë ka hapur klinikën e saj Dr Drita Kabashi, specialiste gjinekologe.

Dr Drita me klinikat e saj në Prishtinë dhe Suharekë ofron trajtimet të infertilitetit dhe këshilla për mbetje shtatzënë.

Puna e Dr Dritës ka dhënë rezultatet të shkëlqyera, ku edhe me terapia të thjeshta shumë nënë morën gëzimin më të madh në jetë.

Një nga këto raste është edhe lindja e binjakëve nga trajtimi që i është bërë nënës me aspirinë (linku për lajmin).

Për të caktuar termin te Dr Drita mund të kontaktoni në numrat e telefonit: 044/049 379 111.