Ushtrimet për lehtësimin e lindjes vaginale

2018-02-15 në ora 20:37

Lindja vaginale nuk është gjithmonë e lehtë për gratë që zgjedhin këtë metodë dhe pikërisht për këtë, ekzistojnë disa lloje ushtrimesh që mundësojnë lehtësimin e saj.

Ushtrimet megjithëse mund të jenë ndonjëherë të mundimshme, ato nuk përfshijnë sforcim të madh fizik, shkruan Gazeta Shneta.

Gjithashtu, këto ushtrime preferohet të bëhen në tremujorin e tretë të shtatzënisë.

Por, pa u konsultuar me ndonjë ekspert shëndetësor, mos ndërmerrni ndonjë veprim./Gazeta Shneta/