Vendosi pambuk në qerpikët e saj, ajo çfarë i ndodhi do t’iu habis!

2017-05-13 në ora 20:05

Kjo vajzë mori pambukun dhe vendosi në qerpik. Duke bërë këtë, efekti që ka arritur është thjesht fantastik. Ky truk me siguri do të adhurohet nga gratë.
Pa përdorur qerpik artificial, në këtë artikull të shkurtër ne do të demonstrojmë një tutorial për mënyrën më të mirë për të krijuar qerpikët tuaj super mahnitës.

Pavarësisht nga fakti se shumë prej jush me të vërtetë adhurojnë qerpikët e rremë, ju padyshim duhet të përdorni këtë truk të habitshëm dhe të modës.

Pra, për ta bërë këtë truk të mrekullueshëm dhe për të bërë ju do të keni nevojë për tre gjëra:

lajner për qerpik
krehëse për qerpik
Pambuk

Tjetra, aplikoni disa shtresa të bukura të saj dhe ju duhet të vendsoni bojë për qerpik. Diçka tjetër që duhet të bëni është të merrni pambukun dhe të vendsoni në krehësen e qerpikëve dhe ta aplikoni në sytë tuaj./Gazeta Shneta/