Vetëm kjo video është më e mirë se ajo e martesës suaj

2017-02-24 në ora 18:45

Një video e jashtëzakonshme për procesin e lindjes është duke qarkulluar në rrjetet sociale.

Afërsia e çiftit para lindjes, emocionet e nënës, dhimbja e saj dhe më e veçanta: Përkrahja e jashtëzakonshme që merr nga bashkëshorti i saj.

Ky i fundit nuk i përmban lotët kur sheh fëmijën e tij të dal nga trupi i të dashurës. Një ndjenjë e jashtëzakonshme. /Gazeta Shneta/

Vetëm kjo video është më e mirë se video e martesës <3LIKE për më shumë këshilla e sugjerime për ju

Posted by Këshilla për shtatzënat – Gazeta Shneta on 30.08.2016