Vibratorët e përdorur në këtë mënyrë po i shkaktojnë dëm vaginës

2017-11-07 në ora 18:49

Përdorimi i rastësishëm i vibratorëve është i shëndetshëm, por përdorimi i vazhdueshëm mund të çojë në mosfunksionim të orgazmës dhe në pandjeshmëri.

Me 8.000 mbaresa nervore, klitorisi është një ndër pjesët më sensitive të trupit. Prekja direkte e organit disa herë në ditë mund të dëmtojë këto nerva dhe disa gra mund të përjetojnë dhimbje në këtë rast, transmeton Gazeta Shneta

Rezultate imazhesh për vibrators

E njëjta gjë vlen edhe kur gratë masturbojnë me lodra të tjera të ngjashme. Stimulimi i përsëritur i zonës intime mund t’i shkaktojë ndjeshmëri asaj.

Rezultate imazhesh për clitoris

Megjithatë, dëmi nuk është afatgjatë. Mosfunksionimi seksual mund të zgjasë një ditë deri në tri, por mund të rikuperohet pas këtij afati./Gazeta Shneta/