Videoja e jashtëzakonshme e lindjes natyrale në shtëpi që ka ‘çmendur’ internetin

2017-04-17 në ora 13:44

Nëna Kara Normington bashkë me fotografen e lindjeve, Breanna Gravener, kanë shpërndarë përvojën e tyre të lindjes natyrale.

Kjo video është duke bërë xhiron e botës në rrjetet sociale duke dashur t’i sensibilizojë të gjitha femrat, shkruan Gazeta Shneta.

Gravener ka një mision: Të ndihmojë gratë që ta shohin lindjen me më pak frikë dhe me më shumë kënaqësi.

Në anën tjetër, nëna Normington në këtë video i dha jetë fëmijës së saj të tretë.

Video që vlen të shpërndahet. /Gazeta Shneta/