5 mënyra për të kuptuar gjininë e foshnjës suaj

2018-02-03 në ora 08:03

 

Shumë nëna dëshirojnë të dinë për seksin e foshnjës që mban brenda vetes përgjatë nëntë muajve.

Por, cilat janë metodat më të njohura për përcaktimin e gjinisë së foshnjës?

Ultratinguj:

Kjo metodë në faktë është një valë zanore me frekuencë të lartë që tregonë për imazhet e foshnjës brenda mitrës, transmeton Gazeta Shneta.

Kjo është metoda më e saktë dhe pakundërshtueshme nga ana shkencore.

Listat gjinore kineze:

Diagramet gjinore kineze dëshmohen të jenë të sakta rreth 90 për qind nëse përdoren si duhet dhe besohet të jenë më shumë se 700 vjet të vjetra.

Kjo metodë përcakton gjininë e foshnjës suaj para muajit të konceptimit, pastaj merr ditëlindjen e nënës duke përdorur muajt hënor.

Shkalla e rrahjes së zemrës:

Kjo është një teori e parashikimit gjinor që thotë se shkalla  e rrahjeve të zemrës tek një foshnje femër dhe mashkull dallon.

Nëse rrahja e zemrës është më pak se 140 rrahje në minutë, kjo tregon se do të keni djalë, në të kundërtën është vajzë.

Testi gjinor i Dranës:

Kjo është një metodë që nuk rekomandohet për shkak të problemeve toksike që mund të sjellë tek nëna.

Testi i unazave të martesës:

Kjo metodë e bën përdorimin e një unaze të martesës që mbahet nga një fije të flokëve./Gazeta Shneta/