Kuptimi i ëndrrave gjatë shtatzënisë, çdo gjë që duhet të dini

2018-02-03 në ora 07:42

Edhe pse të gjithë ëndërrojmë çdo natë, ëndrrat e grave shtatzëna kanë tendencë të jenë të mbushura me emocione, një reflektim i ndryshimeve dramatike të jetës që ajo do të pësojë.

Më poshtë ju sjellim disa nga imazhet më të zakonshme që shfaqen në ëndrrat e grave shtatzëna dhe çfarë mund të jetë kuptimi i tyre.

Lindja e kafshëve, kujdesi për një qenush ose kotele është i thjeshtë, për dallim me ushqimin e foshnjës, transmeton Gazeta Shneta.

Lindja e një kafshe në ëndërr, është mënyra e të menduarit për diçka të vërtetë, kjo ka kuptimin që ju keni brenda vetes një qenie të pafuqishme.

Lindja e një të huaji, kjo për shkak se herë pas herë mund të ndiheni se jeni mbërthyer nga dikush i huaj në bark, ndërsa qetësoheni vetëm kur shihni beben në vizitat mjekësore.

Kjo ka lidhje me ëndrrën e parë, pasi duhet të kujdeseni për një foshnje që nuk e ke njohur më parë.

Lindja dhe kthimi mbrapsht në mitër, çdo nënë shqetësohet për shëndetin e foshnjës së saj. Kjo ëndërr ka të bëjë me dëshirën e nënës që ta shoh foshnjën  e vet dhe ta dijë që po zhvillohet normalisht.

Noti ose duke u mbytur në det apo oqean, një ëndërr në të cilën ju jeni duke notuar, mund të përkthehet në lidhjen tuaj me foshnjën.

Ndërsa, mbytja nënkupton shqetësimin tuaj të vazhdueshëm për të./Gazeta Shneta/