5 përdorime të vajit të bebes që askush nuk i di, i dyti do t’iu “çmend”

2018-01-31 në ora 22:13

Kur flasim për estetikë, shumë njerëz menjëherë mendojnë që ajo përfshin një sallon ose një përbërës të shtrenjtë, por realiteti është ndryshe. Ka më shumë se një zgjidhje që mund të kemi për trupin dhe lëkurën tonë, të cilat mund të jenë shumë më të lira.

Ka një produkt që pothuajse gjithkush ka në shtëpinë tonë – vaji për foshnje – jo të gjithë e dinë, por ky vaj i mrekullueshëm ka shumë përdorime dhe sot ne do t’ju tregojmë se për çfarë qëllimesh përdorët ai, transmeton Gazeta Shneta.

Vaji i bebes mund të përdoret për:

  1. Shkëlqimin e këmbëve
  2. Largimin e kruajtjes tek gratë shtatzëna
  3. Largimin e shenjave që shkaktojnë mushkonjat
  4. Zbutjen e lëkurës
  5. Hidratim/Gazeta Shneta/