5 ushtrime të vitheve nga trajnerja e Jennifer Lopez (VIDEO)

2017-04-29 në ora 15:38

Ne kemi një besim në trainerën personale të Jennifer Lopez dhe redaktoren e palestrës që kontribuon në Shëndetin, Tracy Anderson. Njohur për zhvillimin e metodës së saj të eponymous palestër, Anderson është një pro për të ndihmuar femrat t’i forcojnë vithet e tyre.

Ndiqni videon më poshtë për t’i parë ushtrimet.