7 modele të shpejta flokësh që mund t’i bëni në shtëpi për 5 minuta

2017-05-23 në ora 13:33

Flokët janë gjysma e bukurisë. E keni dëgjuar dhe lexuar aq shumë këtë shprehje sa që me siguri tani mendoni se është thjesht një shprehje cliché që qarkullon nëpër portale, por e vërteta nuk qëndron kështu. Flokët jo vetëm që plotësojnë më së miri imazhin femëror, por edhe i japin një tjetër dimension atij. Por për të patur flokë të bukur, nuk keni pse të vraponi çdo ditë tek parukierja. Për shembull nëse keni një takim me atë djalin simpatik të zyrës, por parukieriaa është sëmurë, nuk keni pse ta quani fundin e botës..mund t’ia dilni mbanë edhe vetë. Living ju sjell 7 modele flokësh që mund t’i bëni në shtëpi për 5 minuta.

fl11495545142

fl31495545145

fl41495545147

fl51495545150

fl71495545153

auto_hairooo1495545161