Afati i provimeve për afatin e Nëntorit në Fakultetin e Mjekësisë

2017-11-06 në ora 14:14

Paraqitja e provimeve behet prej 6 Nentor deri me 15 Nentor.

Studentët e rregullt sipas vendimit të Senatit kane të drejte të paraqesin 1 provim.

Absolventet (nga studimet 5 dhe 6 vjeqare) kane të drejte të paraqesin 2 provime ne këtë afat.

Orarin e provimeve për Afatin e Nëntorit mund ta gjeni te bashkangjitur.

OrariProvimeveNentorit2017F